Selecteer een pagina
Wandelschoenen

5 mei 2023

Doe mee aan de 1e Bruggentocht van Dronten

PERSBERICHT | Op zaterdag 13 mei wordt er op Ontmoetingspark Buiten! de allereerste editie van de Bruggentocht georganiseerd. Een wandeltocht waarbij de bruggen in Dronten centraal staan. Drie prachtige routes zijn door ervaren wandelaars uitgezet door Dronten.

Er valt te kiezen uit de volgende afstanden 5,10 en 15 kilometer. Tussen 10 en 12 uur kan er gestart worden. Onderweg is er een verfrissende versnapering en bij de finish wacht een heerlijke kom soep. Deelname kost slechts 5 euro voor volwassenen en voor kinderen 1 euro. De 5 kilometer is ook goed toegankelijk met een kinderwagen. Kinderen dienen onder begeleiding te zijn van een volwassene. Per groepje is er bij de finish ook een leuk aandenken aan deze wandeltocht.

Enige tijd geleden werden we uitgedaagd door de GGD, de Meerpaal Welzijn en Samen Actief om een gezond en sportief evenement te organiseren. Een groepje enthousiaste vrijwilligers van Buiten! hebben samen deze tocht georganiseerd en hopen dat er zoveel enthousiasme is voor dit evenement dat we deze jaarlijks terug kunnen laten komen.

Aanmelding voor deze Bruggentocht graag via info@ontmoetingsparkbuiten.nl (mailto:info@ontmoetingsparkbuiten.nl) want het aantal plaatsen is beperkt. We hopen op prachtig weer en veel sportieve gezelligheid!

Foto: © De DronterReporter

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code