Selecteer een pagina

19 december 2023

Donatie Stichting de Bron 0321 voor Voedselbank

PERSBERICHT | Bedrijfsleider Jan Groenendijk en voorzitter Joop de Jager van de Voedselbank Dronten hebben van Ron Methorst, Arjan Elzerman en Erwin Teseling bestuursleden van Stichting de Bron 0321 een cheque van 2500 euro in ontvangst mogen nemen. Geld dat opgehaald is dankzij de jaarlijkse voorjaarsactie: de verkoop van potgrond, compost, mestkorrels en tuinaarde. Komend jaar wordt deze actie voor de dertiende keer gehouden. Stichting de Bron is voortgekomen uit een stichting die onder andere het jongerencentrum op de Boot heeft gestart.

Stichting de Bron 0321 is een samenwerking tussen alle kerken in Dronten met als doel de liefde van Jezus uit te dragen en handen en voeten te geven in de praktijk. De Stichting organiseert en financiert bijvoorbeeld jeugdkampen, organiseert Kerst- en Paasacties, sponsort de bus van de EO-jongerendag, etc.

De Voedselbank Dronten was uiteraard bijzonder blij met dit mooie bedrag. Voedselbank Dronten zorgt er 52 weken per jaar voor dat de klanten een voedselpakket krijgen. Zij kan dat doen dankzij de inspanningen van een grote groep vrijwilligers. Bij de Voedselbank wordt er niemand betaald.

Foto: © Voedselbank Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code