Selecteer een pagina
Dr. Paul Kemps geeft tips tijdens workshop 'Gezond en fit zijn'

7 juni 2024

Dr. Paul Kemps geeft tips tijdens workshop ‘Gezond en fit zijn’

PERSBERICHT | De voeding- en beweegtips vliegen je regelmatig om de oren. Soms weet je gewoon niet meer waar je goed aan doet. Dr. Paul Kemps vertelt daarom donderdagmiddag 13 juni alles over hoe je gezond en fit kunt zijn!

Tijdens de leerzame middag wordt er verteld over bewegen en gezonde voeding. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, de onlangs gepensioneerde Dr. Kemps geeft praktische tips waarmee je aan de slag kunt. Gezond bewegen wordt ook direct in de praktijk gebracht door een vrolijke en laagdrempelige dansworkshop van Hans van der Hilst, die 8 keer Nederlands Danskampioen is geweest.

Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontmoeting onder het genot van een kopje koffie, thee of een high tea. De middag is gratis, aanmelden is wel verplicht en kan tot 11 juni op vraagelkaar.nl/cafes, via vraag@vraagelkaar.nl of 088-7878901.

De middag is een initiatief van Vraagelkaar. Vraagelkaar organiseert met regelmaat activiteiten om mensen op een leuke manier bij elkaar te brengen. Vraagelkaar is een beweging die buurtgenoten aan elkaar verbindt op basis van vriendschap en gelijkwaardigheid. Lijkt het jou leuk om samen met iemand uit de buurt te wandelen, te fietsen, gezellig iets te drinken of een museum te bezoeken? Bekijk Vraagelkaar.nl of bel 088-7878901.

Foto: © Rens Hooyenga, Vraagelkaar

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code