Selecteer een pagina
Duik in de wereld van A.I. met Khaled Tamimy

22 november 2023

Duik in de wereld van A.I. met Khaled Tamimy

PERSBERICHT | Tijdens deze sessie nemen we je mee op een kennismaking reis door de wereld van kunstmatige intelligentie. Samen verkennen we vragen zoals: Wat is AI? Hoe leert een computer? En vooral, hoe beïnvloedt AI ons dagelijks leven?

Via interactieve oefeningen zul je zelf ervaren hoe het is om te “leren en te denken als een computer”. Of je nu al iets weet over AI of helemaal nieuw bent in het onderwerp, verwacht praktijkvoorbeelden die de technologie tot leven brengen en toepasselijk maken voor jouw alledaagse situaties. Kortom, een avond waarin technologie, menselijk denken en alledaagse situaties samenkomen! Kom naar het Oefenplein van bibliotheek Dronten op donderdag 23 november. We starten om 19.00 uur. De avond wordt afgerond om 21.00 uur. Gepresenteerd door Khaled Tamimy.

Over Khaled Tamimy:
Khaled is opgeleid in de wiskunde en computationele natuurkunde, met een specialisatie in de wiskundige sociologie en grondslagen van datawetenschappen en kunstmatige intelligentie. Hij geeft o.a. les in het bachelorprogramma van de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring in de publieke sector, waarbij hij zijn technische achtergrond gebruikt om tot praktische oplossingen te komen. Hij kan goed de kloof overbruggen tussen technische disciplines en een publiek dat minder vertrouwd is met deze concepten.

Kaarten voor de sessie zijn kosteloos te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Foto: © Khaled Tamimy

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code