Selecteer een pagina
Dungeaons & Dragons

22 mei 2023

Dungeons & Dragons Event ‘The Library’ in Dronten

“A library has been recently discovered in Flevum, though it is invested with traps and monsters. Gather up your arms and reclaim the library!”

PERSBERICHT | Bij ons in de bibliotheek wordt er regelmatig Dungeons & Dragons gespeeld vanuit de groep ‘Dice & Dronten’. Sinds februari bestaat deze Discord groep inmiddels uit 89 leden. Hierbij zijn er ook meerdere spelleiders naar voren gekomen, wat het mogelijk maakt om met meer tafels tegelijk te spelen. In het kader van ontmoeten en successen vieren, organiseren we een heus D&D event. Zo spelen er zaterdag 27 mei tussen 12.30 – 17.00 uur maar liefst vijf groepen in de bibliotheek van Dronten.

D&D event
Het avontuur aan de vijf tafels speelt zich af in het fictieve ‘Flevum’, waar een bibliotheek ontdekt is. Deze bieb zit echter vol met boobytraps en vreemde wezens. Lukt het de spelers om samen de bibliotheek terug te winnen? Spelen is helaas niet meer mogelijk, maar je bent van harte welkom om de sfeer te proeven. Kijk en luister mee, stel je vragen en maak kennis met de spelers en spelleiders van ‘Dice & Dronten’. Wanneer het je aanspreekt, kan je gelijk toegang krijgen tot de Discord groep. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Het spel in het kort
Dungeons & Dragons is een spel dat al sinds de jaren ’70 bestaat. Het is een role playing game: een spel waarin je de rol van een ander, denkbeeldig en zelf gecreëerd karakter speelt. Kort gezegd bedenkt iedereen uit je groep dus een karakter en samen gaan jullie op een episch avontuur in een Fantasy wereld.

Foto: © FlevoMeerBibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code