Selecteer een pagina
Een half jaar De DronterReporter!

12 december 2022

Een half jaar De DronterReporter!

Vandaag precies een halfjaar geleden heb ik mijn eerste bericht als De DronterReporter geplaatst. Nu 6 maanden later heb ik veel mooie momenten mogen meemaken en weet men mij goed te vinden. Ik ontvang veel uitnodigingen om verslag te doen en krijg ik steeds meer persberichten, die ik een-op-een plaats.

Wat 6 maanden geleden begon met sociale media is al snel uitgegroeid met mijn eigen website. Alle video’s en berichten plaats ik op mijn website en de linkjes daarvan op de socialemediakanalen. Wil je helemaal op de hoogte blijven? Abonneer je dan op mijn RSS-feeds of voeg mijn website toe aan de favorieten of stel die in als openingspagina van de browser. En volg mijn sociale media.

Om te vieren dat De DronterReporter nu 6 maanden online is en om wat licht te brengen in de donkere dagen voor Kerst geef ik 6 keer een week advertentie weg. Of het nu om een (sport)vereniging, een evenement, een school, een bedrijf of wie dan ook die wat extra aandacht kan gebruiken gaat, het maakt niet uit. De eerste 6 krijgen 1 week adverteren gratis*. Of je na die week wilt stoppen of verder wilt gaan met adverteren, beslis je zelf.

Kijk voor alle mogelijkheden en aanmelden alleen via de pagina adverteren.

* De actie loopt tot zaterdag 17 december 12.00 uur.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code