Selecteer een pagina
EHBO

3 juli 2023

EHBO Vereniging Biddinghuizen zoekt EHBO-ers

PERSBERICHT | Weet jij wat je moet doen als er iemand onwel wordt? Dat is waar het om draait. Een hulproep vanuit ons: de EHBO vereniging in Biddinghuizen, We zijn dringend op zoek naar meer EHBO-ers. Daarom hebben jullie nodig om samen sterk te staan, anders kunnen er geen evenementen meer zijn, want elk evenement in Biddinghuizen heeft EHBO-ers nodig. Dit is een verplichting vanuit de gemeente. Daarnaast is het ook superhandig om te weten wat je moet doen als iemand onwel wordt.

Wil je het diploma halen, dan kan dit. In september starten we in Biddinghuizen een nieuwe basiscursus. De theorielessen worden gegeven via e-learning. Gevolgd door drie praktijkdagen incl. examen. Aanmelden kan via e-mail (info@ehbo-biddinghuizen.nl) of via het online-inschrijfformulier op www.ehbo-biddinghuizen.nl. Voor meer informatie zie ook onze website: www.ehbo-biddinghuizen.nl.

Al een diploma op zak?
Zijn er mensen met een geldig EHBO diploma en willen zij wel eens een evenement bemannen? Meld je dan aan bij de EHBO-vereniging.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code