Selecteer een pagina
Elke vrijdag MeerSamenBakkie in Denksportcentrum Dronten

1 september 2023

Elke vrijdag MeerSamenBakkie in Denksportcentrum Dronten

PERSBERICHT | Vanaf 8 september kan iedereen die zin heeft in gezelligheid en een praatje daarvoor terecht bij MeerSamenBakkie. In Denksportcentrum Dronten is het elke vrijdagmiddag vrije inloop en staat de (gratis) koffie en thee klaar voor het bezoek. Aanspraak is gegarandeerd en wie zin heeft kan ook meedoen met het wekelijkse ‘extraatje’.

Na de MeerSamenDoen activiteitenagenda en de MeerSamen Zomerweken start in september alweer een nieuw initiatief van dit samenwerkingsverband tegen eenzaamheid. “In onze inspiratiebijeenkomst in december bleek dat er behoefte is aan meer ontmoetingspunten in gemeente Dronten”, vertelt Yvon Bus van MeerSamen. “Die uitdaging zijn we aangegaan en MeerSamenBakkie is het resultaat.”

Eerst proefdraaien
MeerSamenBakkie begint met drie proefbijeenkomsten op de vrijdagen 8, 15 en 22 september. “Het is vrije inloop van 13.30 tot 16.30 uur”, vervolgt Bus. “Er is gegarandeerd altijd iemand aanwezig, dus je komt nooit als eerste in een lege zaal. En wie zin heeft kan meedoen met het wekelijkse extraatje.” Dat extraatje is een wisselende activiteit waar de bezoekers vrijwillig aan mee kunnen doen. “Denk aan spelletjes, puzzelen, handwerken of knutselen”, licht Bus toe. “Maar je mag ook iets anders doen en als je alleen komt voor een bakkie en een praatje is dat ook helemaal oké. En de toegang en de koffie en thee zijn gratis.”

Eén keer aanmelden
Aanmelden voor MeerSamenBakkie is niet nodig met uitzondering van de vierde middag op 29 september. Bus: “Als de proefmiddagen een succes blijken, organiseren we op 29 september een feestelijke opening. Daar wordt het dan wat drukker omdat we ook genodigden hebben voor een officieel momentje. Daarom moet je je voor deze middag wél opgeven. Dat kan op yb@meersamen.nu of telefoonnummer 06-1967 3727.”

Op dezelfde dag en plaats wordt ’s avonds een pubquiz georganiseerd voor 18plussers. “Dat idee staat net in de steigers. Binnenkort komen we met meer informatie via de lokale media, onze website en Facebook”, besluit Bus.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code