Selecteer een pagina
FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

21 november 2023

Energieloket voortaan ook in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

PERSBERICHT | Op woensdag 22 november opent het Energieloket zijn deuren in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Hier zet je stappen richting comfortabel en energiezuinig wonen. Of je nu vragen hebt over isolatie, duurzame energieopwekking of financiële ondersteuning, we staan voor je klaar tussen 14.00 en 17.00 uur tijdens het onafhankelijke spreekuur van het Energieloket Flevoland in de bibliotheek.

Energieloket Flevoland helpt
Het Energieloket Flevoland helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al jouw vragen. Je vind het energieloket op woensdag in de oneven weken in de bibliotheek in Biddinghuizen, dus ook op woensdag 6 december.

Over FlevoMeer Bibliotheek
Bij FlevoMeer Bibliotheek is iedereen welkom. Voer een goed gesprek, ontmoet nieuwe mensen of verbreed je kennis. Wij motiveren iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Volg een computercursus, woon een lezing bij of kom met je (klein)kinderen genieten van een voorstelling. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop en daar zetten wij ons elke dag weer voor in.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code