Selecteer een pagina
Er gaat niets boven Groningen in Odd Fellows boekenwinkel

18 januari 2023

Er gaat niets boven Groningen in Odd Fellows boekenwinkel

PERSBERICHT | Mensen met roots of interesse in verschillende Nederlandse provincies moeten dit jaar in de Odd Fellows Boekenwinkel in het winkelcentrum van Dronten zijn. In deze winkel staat iedere maand in 2023 een andere Nederlandse provincie in de belangstelling. Uit de diversiteit aan boeken in de winkel, worden boeken gezocht die passen bij de betreffende provincie. Je kunt ze direct bekijken op de thematafel als je de winkel binnenkomt. Groningen is de provincie die de aftrap doet in januari.

Vanuit Groningen wordt een mooie slinger naar beneden gemaakt, eerst via het oosten naar beneden, vervolgens via het westen naar het zuiden. Friesland en Drenthe volgen in de maanden februari en maart en in april en mei zijn Overijssel en Gelderland aan de beurt. Juni is de maand van Utrecht en in juli staat onze eigen provincie Flevoland in the picture, waar we vast veel boeken over kunnen laten zien en verkopen.

Achtereenvolgens Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg brengen we in beeld met boeken in de maanden augustus t/m december. De vrijwilligers die in de boekenwinkel werken, zoeken de betreffende boeken erbij en richten de thematafel in waar de betreffende provincie centraal staat. Komend jaar hoopt Odd Fellows Dronten dan ook veel boeken én liefhebbers van de verschillende delen van Nederland te verwelkomen. De volledige opbrengst van de boeken gaat naar bij Odd Fellows passende goede doelen. Dit zijn mensen en organisaties die de samenleving mooier en beter willen maken met inzet voor anderen. Ook kunnen er altijd boeken worden ingebracht. Het adres van de boekenwinkel is Het Ruim 48, te vinden in Winkelcentrum Suydersee in Dronten.

Foto: © Odd Fellows boekenwinkel Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code