Selecteer een pagina
Event Wonen & Leven - Duurzaam in Dronten 2019

14 juli 2023

Event Warmte & Energie zoekt exposanten

PERSBERICHT | Zaterdag 23 september 2023 vindt het Event Warmte & Energie plaats in De Meerpaal. Het event is een initiatief van de gemeente Dronten. Net als alle andere gemeentes in Nederland moet ook de gemeente Dronten vóór 2050 aardgasvrij zijn. Dit is landelijk afgesproken in het Klimaatakkoord. Op die manier dringen we de uitstoot van broeikasgassen terug en beperken we ernstige klimaatverandering.

De belangstelling voor het verduurzamen van woningen is ongekend hoog. Nederland wil massaal van het gas af. Ook in Dronten maken inwoners de overgang naar nieuwe vormen van energie en verwarmen. Tijdens het Event Warmte & Energie kunnen inwoners zich laten informeren en adviseren door (lokale) ondernemers over hoe energie wordt bespaard, van het gas af kan en het wooncomfort verhoogd kan worden.

Er is gekeken naar welke vraagstukken er zijn en welke producten en/of diensten daarbij passen. Er is een indeling gemaakt in categorieën, enerzijds wil de gemeente Dronten haar inwoners zo breed mogelijk informeren en anderzijds willen zij zoveel mogelijk bedrijven de kans geven om hieraan deel te nemen. Voor een aantal categorieën is de organisatie van het event nog op zoek naar exposanten.

Ben jij ondernemer in een van onderstaande categorieën? De organisatie nodigt je van harte uit voor deelname aan het event. Deelname aan het event is gratis.

Categorieën
– Warmtepompboiler
– Airconditioning
– Groene stroom
– Zonneboiler
– Energieverbruiksmanager
– Laag- en hoogtemperatuur radiatoren
– Sanitair (bijv. warmteterugwinning douche, waterbesparende douchekop)
– Water- en energiebesparing in de keuken (Bijv. Quooker)
– Buitenzonwering (nog 1 stand)
– Verlichting, smart en domotica
– Isolerende (voor)deur
– Spouwmuur-, vloer-, dak- en tussenvloerisolatie
– Buitengevel isolatie
– Isoleren van de zolder
– Balansventilatie met WTW
– Vraaggestuurde ventilatie
– Aanpassen van de meterkast
– Elektrische of hybride auto
– Elektrische scooter
– Elektrische motor
– Elektrische fiets
– Kleine materialen (bijv. radiatorventilatoren, radiatorfolie, slimme thermostaat, slimme meter, slimme stekker, douchetimer, isolerende muurverf)

Inschrijven als exposant
Om jouw interesse kenbaar te maken kun je je online inschrijven. Van de organisatie ontvang je bericht of je definitief bent ingeschreven als exposant.

Foto: © StudioTof! – Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten in 2019

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code