Selecteer een pagina
Interview met André Vrielink

8 november 2022

Expeditie Award: dé nieuwe prijs voor duurzame Flevolanders

PERSBERICHT | Op donderdag 24 november wordt voor het eerst de Expeditie Award uitgereikt aan een Flevolander die zich met hart en ziel inzet voor een duurzaam Flevoland. Tijdens een awardshow met inspirerende sprekers, Flevolandse muzikale talenten, duurzame hapjes en uiteraard veel positieve energie zal bekend worden gemaakt wie zich de allereerste winnaar van de Expeditie Award mag noemen. De winnaar ontvangt een prijs ter waarde van € 2.500. Daarnaast mag het publiek op de avond zelf ook nog een publiekswinnaar kiezen. Daar is een prijs ter waarde van € 1.000 aan verbonden.

Energie met een glimlach
Gedeputeerde Jop Fackeldey is de juryvoorzitter van de Expeditie Award: “Er is een mooie lijst met genomineerden binnengekomen, die we zullen beoordelen op hun duurzame inzet, de impact die ze creëren, maar ook of we als jury een glimlach op ons gezicht krijgen van de energie en het enthousiasme die ze uitstralen. De prijs is echt bedoeld voor een persoon, omdat het belangrijk is dat we ook de gezichten zien van de mensen die zich inzetten om onze toekomst beter en schoner te maken.”

Genomineerden uit gemeente Dronten:
André Vrielink van Flevobike uit Dronten
Eline Antonides van Bij Ons Op de Boerderij uit Swifterbant

Overige genomineerden:
Arie Burggraaf van de Groente en Fruitbrigade
Femke Mostert van La Femme Qui Rit
Jim van der Wardt van The Crazy Smile
Joyce Kuipers van Klein Knorrestein
Karina Neef van Hogeschool Windesheim
Mettin Bildirici van de Zorgbakkerij
Oscar Peterson van Milieuservice Nederland
Rob Renne van 11Beaufort
Sacha de Ruiter van de Groene Buur
Stefan Schoegje van Save Plastics
Mara Lin en Anne Luz van The Waste to Success

Erbij zijn? Dat kan!
De feestelijke uitreiking van de Expeditie Award is in het museum Batavialand in Lelystad op 24 november vanaf 19.30 uur. Jij kunt daar bij zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is je even aanmelden, dat kan hier. Hopelijk zien we je op 24 november bij de uitreiking van de Expeditie Award 2022!

Expeditie Flevoland
Expeditie Flevoland wil samen met jou Flevoland bewust(er) maken van de energietransitie. We zijn gestart met een klein kernteam van impactmakers. Mensen die op een slimme manier de communicatie, kennis en samenwerkingsverbanden rondom duurzame initiatieven versterken. Zo helpen we de energietransitie te versnellen richting een duurzame manier van samenleven. De Expeditie Flevoland is een initiatief van de Provincie Flevoland.

Foto: © De DronterReporter – De DronterReporter in gesprek met André Vrielink. De DronterReporter interviewde André vanwege hun nominatie voor de Kampeer Duurzaamheidsprijs met hun GoLo GoCamp. Bekijk hier het interview.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code