Selecteer een pagina
Financieel Spreekuur van MDF aanwezig op het Kennisplein

4 maart 2023

Financieel Spreekuur van MDF aanwezig op het Kennisplein

PERSBERICHT | Wil je kwijtschelding aanvragen? Heb je een brief gekregen van een instantie, maar begrijp je de inhoud niet? Vind je het moeilijk om informatie te vinden op internet? Of heb je hulp nodig bij het invullen van een formulier? Misschien wil je weten of je recht hebt op een toeslag? Met deze en andere vragen kan je terecht op het Financieel Spreekuur vanuit MDF. De vrijwilligers en professionals helpen je graag verder. Donderdag 16 maart zijn zij tussen 10.30 – 11.30 uur aanwezig op het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Donderdag 16 maart zijn er tussen 11.00 – 12.00 uur ook ervaringsdeskundigen aanwezig vanuit Herstelnetwerk Dronten. Zij bieden een luisterend oor en kunnen advies geven rondom herstel. Denk hierbij aan vragen op het gebied van o.a. depressie, angsten, autismespectrumstoornis, niet aangeboren hersenletsel en burn-out.

Kennisplein
Maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Is het niet door de ene organisatie, dan wel door de ander die er ook aanwezig is. Partners zijn o.a. Herstelnetwerk Dronten, Seniorweb, Humanitas, Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland en het Leerwerkloket. Samen staan ze sterk en door het aanbod en de behoefte van de bezoeker op elkaar af te stemmen, helpen zij mensen verder.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code