Selecteer een pagina
Flevoland centraal in Odd Fellows boekenwinkel

5 augustus 2023

Flevoland centraal in Odd Fellows boekenwinkel

PERSBERICHT | Iedere maand in 2023 staat er in de Odd Fellows Boekenwinkel een andere provincie centraal en in de gehele maand augustus is dat Flevoland! De boekenwinkel heeft verschillende tafels en de etalages gevuld met honderden Flevolandse boeken. Daarnaast is het tijdens de Meerpaaldagen van 10-12 augustus extra gezellig in de winkel.

Oude, mooie, dure, zeldzame én nieuwe boeken over Flevoland: Direct na het uitstallen ervan ontstonden er al leuke gesprekken met klanten. Veel herinneringen en mooie verhalen. Niet alleen in de boeken, maar ook bij de klanten! De nostalgische, toeristische en andere boeken in de etalages en op de tafels in de winkel roepen verscheidene reacties op. Ook zijn er boerderijenboeken en een hele stapel gedenkboeken over de Meerpaaldagen.

Bent u tijdens de Meerpaaldagen van 10 t/m 12 augustus in het winkelcentrum in Dronten? Loopt u dan even binnen om te darten op de kaart van Nederland, waarbij Dronten vanzelfsprekend de roos vormt. Lukt het u de roos te raken? Kinderen die de boekwinkel bezoeken, kunnen een cadeautje grabbelen in de grabbelton.

Odd Fellows Dronten hoopt veel geïnteresseerden te verwelkomen in Flevolandse schrijvers, regio’s, gemeenten, natuur, landbouw en meer! De volledige opbrengst van de boeken gaat naar bij Odd Fellows passende goede doelen. Dit zijn mensen en organisaties die de samenleving mooier en beter willen maken met inzet voor anderen. Ook kunnen er altijd boeken worden ingebracht. Het adres van de boekenwinkel is Het Ruim 48, te vinden in Winkelcentrum Suydersee in Dronten.

Foto: © Odd Fellows Boekenwinkel

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code