Selecteer een pagina
Flevosap verbindt zich als sponsor aan jeugdactiviteiten SV Reaal

3 oktober 2022

Flevosap verbindt zich als sponsor aan jeugdactiviteiten SV Reaal

PERSBERICHT | Vanaf dit voetbalseizoen gaan Flevosap BV en SV Reaal een samenwerking aan. De identiteit van Flevosap als sap-producent van 100% puur fruit, zonder gebruik te maken van toevoegingen, sluit goed aan bij de plannen van de voetbalvereniging om ook gezondere keuzes aan te gaan bieden in de kantine en de jeugd hierbij voorop te stellen.

Met Flevosap aan boord heeft Reaal voor alle jeugdactiviteiten dit seizoen al een prachtige partner aan boord om de eerste stappen te zetten in de richting van gezondere keuzes in de kantine én bij jeugdactiviteiten. Het aanbod dat er al was blijft, maar daarnaast komen er extra producten in de kantine die bijvoorbeeld minder suiker en vet bevatten.

“Het patatje en het zakje chips horen natuurlijk gewoon bij het uitje op zaterdag. We merken echter ook dat leden en ouders regelmatig vragen om andere opties. Soms heb je om 11:00 uur ‘s ochtends gewoonweg nog geen zin in een vette hap of cola, of wil je als ouder ook dat je kinderen leren dat je ook gezond en lekker kunt drinken of snacken. Daarnaast gaven de uitkomsten van de leden enquête van vorig jaar ook een duwtje in de goede richting; leden willen meer opties en zijn er echt mee bezig”, zegt Suze Teunissen, voorzitter bij Reaal.
Wyno Vermeulen van Flevosap zag de samenwerking direct zitten: “Het begint bij de jeugd. Als je de kinderen en ouders een beetje kunt stimuleren door in elk geval de keuze aan te bieden dan zijn wij voor. Wij zien al heel lang dat de wens om duurzaam, gezond en lekker te eten en drinken een vlucht heeft genomen. We dragen graag ons steentje bij om dit in de jeugd amateursport wat verder aan te jagen.”

Flevosap BV gaat met de sponsoring een actieve bijdrage leveren aan de jeugdactiviteiten, door Flevosap gratis aan te bieden aan de jeugd en in het netwerk mee te denken over projecten en initiatieven op dit thema.

Foto: SV Reaal – Ondertekening sponsorcontract kantoor Flevosap BV, links Wyno Vermeulen, rechts Suze Teunissen.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code