Selecteer een pagina
De DronterReporter bestaat 2 jaar

12 juni 2024

Fotoreportage | 2 jaar De DronterReporter!

Vandaag precies 2 jaar geleden ben ik begonnen met De DronterReporter. In 2 jaar tijd heb ik veel mooie momenten meegemaakt en ik ben bij bijzondere gelegenheden geweest. Ik ontvang veel uitnodigingen om verslag te komen doen en ontvang steeds meer persberichten, die ik zonder wijzigingen plaats.

Wat 2 jaar geleden begon met sociale media is al snel uitgegroeid tot een volledige website met advertenties en al. Alle video’s en berichten plaats ik op mijn website en de linkjes daarvan op de socialemediakanalen.

Wil je helemaal op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op mijn RSS-feeds of voeg mijn website toe aan de favorieten of stel die in als openingspagina van jouw browser. En volg De DronterReporter op sociale media.

Hieronder een greep uit de bekende en minder bekende personen die ik de afgelopen twee jaar voor de camera heb gehad. De foto’s staan op willekeurige volgorde.

Foto’s: © De DronterReporter

DeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaarDeDronterReporter bestaat 2 jaar

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code