Selecteer een pagina
Terugblik Dag van de Minibieb 2023

13 juni 2023

Fotoreportage | Terugblik Dag van de Minibieb 2023

PERSBERICHT | De dag begon vroeg voor alle Minibieb eigenaren. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Vlaggetjes, boeken, kleurplaten, knutselspullen, hier een beachflag, daar een Minibiebvlag.

Het enthousiasme van alle 16 minibiebers straalt je tegemoet. De eerste bezoeker aan de Tinnegietersgilde is stipt om 10.00 uur van de partij. Even snuffelen tussen de boeken, nee, geen koffie, ik ga door naar de volgende minibieb, oh, ik wil wel nog een kwartetkaartje want ik ga ze allemaal verzamelen! Deze minibieb bezoeker had zich goed ingelezen! Vrolijk fietste ze weer verder!

Andere bezoekers kwamen gezellig even kletsen, glaasje water drinken, kopje koffie of thee… voor alle bezoekers was er tijd genoeg voor een praatje! Zo leuk om te merken dat t contact ook als zo fijn wordt ervaren!

De laatste bezoekers gingen even na 15 uur weg. Moe maar voldaan kunnen we deze dag met een glimlach afsluiten! Volgens mij staan we allemaal goed op de kaart na deze dag!

Foto: © Diverse Minibiebs uit Dronten

Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb. Alles werd uit de kast getrokken om een aanlokkelijk aanzicht te creëren van ieders Minibieb.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code