Selecteer een pagina
FlevoMeer Bibliotheek Dronten

2 mei 2023

Fototentoonstelling ‘Geweld hoort nergens thuis’

PERSBERICHT | Om aandacht te vragen voor huiselijk geweld opent de gemeente Dronten in samenwerking met ‘Geweld hoort nergens thuis’ op 11 mei een fototentoonstelling. Deze tentoonstelling is gedurende drie weken t/m 1 juni te bezichtigen in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. De opening om 15.30 uur op donderdag 11 mei wordt gedaan door Wethouder Peter Duvekot. Aansluitend zal regio projectleider Trijntje Kootstra uitleg geven over de tentoonstelling.

Geweld hoort nergens thuis
Flevoland heeft via het programma ‘Geweld hoort nergens thuis’ de afgelopen vier jaar volop gepionierd en heel hard gewerkt om de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling te versterken. Op 19 januari 2023 heeft wethouder Froukje de Jonge een speciale fototentoonstelling geopend in Almere, waarin portretten van 13 kanjers zijn gecombineerd met hun inzet voor ‘Geweld hoort nergens thuis’. Deze tentoonstelling is vanaf 11 mei te bezichtigen in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

In dezelfde periode zal in de bibliotheek op 23 mei van 9.30 – 10.30 uur en op 25 mei van 19.00 – 20.00 uur een lezing over het onderwerp gegeven worden door Aniek Abbink en Anja Schoolderman. Beide zijn Aandachtsfunctionarissen Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Tevens zal er op 15, 22 en 25 mei tussen 10.30 – 11.30 uur een koffietafel moment plaatsvinden.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code