Selecteer een pagina
Genomineerden Onderneming van het Jaar 2023 bekend

8 december 2023

Genomineerden Onderneming van het Jaar 2023 bekend

PERSBERICHT | Tijdens de druk bezochte businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij De Rede van Dronten zijn op donderdag 7 december de genomineerden in de verkiezing Onderneming van het Jaar 2023 bekend gemaakt door de jury. Dit jaar zijn er genomineerden in drie categorieën: Detaillist van het Jaar, Talent van het Jaar en Onderneming van het Jaar.

Genomineerd in de categorie Onderneming van het Jaar 2023 zijn:
– Kraaikamp Wagenbouw (Biddinghuizen)
– PPP Nederland (Dronten)
– Wouda Installatietechniek B.V. (Dronten)

Genomineerd in de categorie Detaillist van het Jaar 2023 zijn:
– Ballonnen en meer (Dronten)
– Sterk in Zicht (Ketelhaven)
– Time4Sushi (Dronten)

Genomineerd in de categorie Talent van het Jaar 2023 zijn:
– Autobedrijf van den Bosch (Dronten)
– Meeples VOF (Dronten)
– Van Oossanen Dronten (Dronten)

Juryafwegingen
De jury is tot de keuze van de genomineerden gekomen door onder meer de bedrijfsbezoeken en de aangeleverde informatie vooraf na de voordrachten. Dit jaar bestaat de jury uit Dick Buitendijk (mooiwater, winnaar 2022), wethouder Siert Jan Lap , Jannie van den Berg (onafhankelijk jurylid), Jesper Dolman (KeJe Horren en Raamdecoraties, winnaar 2019, Ard van Wees (Kaasboerderij De Polderzoom, winnaar 2021). Onder toeziend ook van Notaris Hille Nieuwdam en in aanwezigheid van bestuurslid Michiel Tietema is er een zorgvuldige afweging gemaakt.

OVDD Nieuwjaarsfeest | 50 tinten slagvaardig
Tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Het feest wordt gehouden op zaterdag 13 januari 2024 in de Meerpaal in Dronten. Het thema van het Nieuwjaarsfeest is: ’50 tinten slagvaardig’. Het wordt een avond met theater, entertainment, (live)muziek, lekker eten en drinken. Leden van OVDD kunnen hun kaarten reserveren via ovddnieuwjaarsfeest.nl. Nieuw deze editie is dat ook niet-leden van OVDD kaarten kunnen kopen om bij dit grootse ondernemersevent in de gemeente Dronten aanwezig te zijn.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil Ondernemersvereniging De Driehoek haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen

Foto: © Fotostudio Wierd

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code