Selecteer een pagina
Gratis filmkijken in voorjaarsvakantie in bieb Biddinghuizen

12 februari 2024

Gratis filmkijken in voorjaarsvakantie in bieb Biddinghuizen

PERSBERICHT | In de voorjaarsvakantie verandert FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen in een gezellige jeugdbioscoop. Op woensdagmiddag draaien we van 14.00 tot 15.30 uur een beestachtig leuke avonturenfilm. Haal je gratis filmkaartje bij de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Foute jongens
Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Meneer Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Meneer Slang, koele meester in vermommingen Meneer Haai, krachtpatser met een kort lontje Meneer Piranha en de scherpe ervaren hacker Mevrouw Tarantula, alias \u201cWebs\u201d. Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Meneer Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed…? Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tijdens de pauze staat er voor iedereen wat drinken met wat lekkers klaar. De film is helemaal gratis, dus neem je broertje, zusje, neefje, nichtje, vrienden en vriendinnen mee en kom gezellig filmkijken!

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code