Selecteer een pagina
SchrijfCafé

6 maart 2023

Gratis SchrijfCafé tijdens de Boekenweek

POERSBERICHT | Wil jij ontdekken of schrijven iets voor jou is? Misschien heb je er al wel eens over nagedacht om te schrijven? Dan is dit een mooie gelegenheid om het gewoon eens te proberen. In de Boekenweek organiseert Truus van Keulen op maandag 13 maart tussen 10.30 – 12.30 uur een gratis SchrijfCafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Het thema ‘Ik ben alles’
Je schrijft aan de hand van eenvoudige opdrachten, waarbij het thema van de Boekenweek ‘Ik ben alles’ centraal staat. De zoektocht naar wie je bent is van alle tijden en er is een mensenleven nodig om het gevoel te hebben dat je het weet. En dan nog. De vele rollen die we tijdens ons leven vervullen, vragen waarschijnlijk allemaal een andere jij en wat tekent jou dan het meeste?
Bovendien: zijn wij wie we zelf denken dat we zijn? Of zijn we meer de mens zoals anderen ons zien?

De schrijfbijeenkomsten worden begeleid door Truus van Keulen van De Schrijfkring. Zij heeft verschillende schrijfopleidingen gedaan en heeft ruime ervaring in creatief en autobiografisch schrijven met groepen.
Samen schrijven is een ervaring waar veel mensen plezier aan beleven. In de bibliotheken in Dronten en Zeewolde hebben bezoekers al diverse keren kunnen ervaren hoe het is om in een kleine groep te schrijven aan de hand van boeken en actuele thema’s.

Nieuwsgierig geworden?
Meld je aan via de website www.flevomeerbibliotheek.nl

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code