Selecteer een pagina
Groots G-voetbaltoernooi bij asv Dronten

11 juni 2024

Groots G-voetbaltoernooi bij asv Dronten

PERSBERICHT | Op zaterdag 15 juni vindt op het sportpark van asv Dronten het jaarlijkse ING G-voetbaltoernooi plaats. Het toernooi start om 10.00 en duurt tot 16.00 uur. Natuurlijk doen ook beide G-teams van asv Dronten mee.

Het sportpark wordt ter gelegenheid van deze dag omgetoverd tot een VIP-locatie voor de voetballers. Bij de opening worden zij toegejuicht door cheerleaders en publiek. Na een gezamenlijke warming up onder leiding van dansschool Joy4All gaat het toernooi beginnen. Er is een heerlijke barbecue als lunch, waarbij DJ Ronald zorgt voor de muziek. Vermoeide voetbalbenen worden in de VIP-tent gemasseerd en iedere speler ontvangt een teamfoto, gemaakt door een professionele fotograaf.

Er strijden tijdens het ING G-toernooi maar liefst vijftien teams om de prijzen. De teams zijn afkomstig uit heel Nederland, van Apeldoorn via Bovenkarspel tot Meppel. Naast de prijzen gaat deze dag vooral om plezier in het voetbal. G-voetbalteams zijn er voor kinderen en volwassenen met een beperking. De twee G-teams van asv Dronten hebben enorm veel zin in het toernooi.

Foto: ©  Kirsten van Valkenburg

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code