Selecteer een pagina
Heel veel te beleven bij De Meerpaal in de meivakantie

21 april 2023

Heel veel te beleven bij De Meerpaal in de meivakantie

PERSBERICHT | In de meivakantie hoef je je niet te vervelen. Er is een gevarieerde programma films, theatervoorstellingen en activiteiten in en buiten De Meerpaal. Voor jong en ouder.

In de bioscoop zal de film ‘Super Mario Bros’ in 2D en 3D liefhebbers van alle leeftijden aanspreken. Illumination en Nintendo sloegen hun handen ineen voor deze nieuwe bioscoop kaskraker over de bekendste loodgieters uit de popcultuur. Ook o.a. de romantische comedy ‘Zomer in Frankrijk’, actiefilm ‘Guardians of the Galaxy’ en de natuurdocumentaire ‘Whale Nation’ verteld door Tom Waes, draaien deze vakantie in de filmzaal van De Meerpaal.

De allerkleinste theaterbezoekers kunnen hun hart ophalen bij twee middagvoorstellingen van Bumba op 3 mei en bij de met prijzen overladen familiemusical Assepoester op 1 mei. Muziekliefhebbers moeten snel zijn voor de laatste kaarten voor het theaterconcert van Waylon, die 28 april terugkeert naar het Drontens theater. Dit keer met zijn Nederlandstalige voorstelling ‘Gewoon Willem’.

Voor wie liever actief bezig is, hebben De Meerpaal welzijnwerkers en buurtsportcoaches een uitgebreid programma opgezet op diverse locaties in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Van grasveldspelen en een wandelavond, tot GoldenSport en peuter- en kleutergym. Ook drie van de vier Chillpoints zijn in de vakantie open, voor jongeren van 10 tot 23 jaar die in de vakantie met (nieuwe) vrienden wat willen ondernemen of chillen.

Het volledige film- en theaterprogramma én de agenda van alle activiteiten zijn te vinden op meerpaal.nl.

Foto: © de Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code