Selecteer een pagina
'Herstel werkt!’ elke donderdag bij het Kennisplein in bieb Dronten op het

20 februari 2023

‘Herstel werkt!’ elke donderdag bij het Kennisplein in bieb Dronten

PERSBERICHT | Ben je bezig met je herstel en zijn er zaken waar je tegenaan loopt? Herstelnetwerk Dronten denkt met je mee en legt verbindingen (sociaal domein en GGZ) waar gewenst. Binnen het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, is deze partner vanaf donderdag 2 maart elke week aanwezig tussen 11.00 – 12.00 uur.

Herstelnetwerk Dronten
Een netwerk van mensen en organisaties in Dronten die vanuit ervaringsdeskundigheid mee kunnen denken over herstel. De ervaringsdeskundigen zijn onafhankelijk aangesloten bij het netwerk. Zij bieden een luisterend oor en kunnen advies geven wanneer jij daar behoefte aan hebt.
Denk hierbij aan vragen op het gebied van o.a. depressie, angsten, autismespectrumstoornis, niet aangeboren hersenletsel en burn-out.

Kennisplein
Maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Is het niet door de ene organisatie, dan wel door de ander die er ook aanwezig is. Partners zijn o.a. Herstelnetwerk Dronten, Seniorweb, Humanitas, Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland en het Leerwerkloket. Samen staan ze sterk en door het aanbod en de behoefte van de bezoeker op elkaar af te stemmen, helpen zij mensen verder.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code