Selecteer een pagina
Herstelnetwerk Flevoland organiseert bijeenkomsten ‘Helen = Delen’

12 oktober 2023

Herstelnetwerk Flevoland organiseert bijeenkomsten ‘Helen = Delen’

PERSBERICHT | Een nieuw initiatief van het Herstelnetwerk Dronten. Deze maandelijkse bijeenkomsten zijn voor jou als je op zoek bent naar een veilige groep waar je jouw verhaal kwijt kunt. Waar je mag delen waar je in vastloopt, wat je bezighoudt. We zijn benieuwd naar elkaars inzichten en naar wat ons kracht geeft. De groep is in handen van een ervaringsdeskundige. De bijeenkomsten vinden plaats in FlevoMeer bibliotheek Dronten op donderdagavond van 19:00 – 20:30 uur op 19 Oktober, 9 November en 7 December. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Herstelnetwerk Dronten
Een netwerk van mensen en organisaties in Dronten die vanuit ervaringsdeskundigheid mee kunnen denken over herstel. De ervaringsdeskundigen zijn onafhankelijk aangesloten bij het netwerk. Zij bieden een luisterend oor en kunnen advies geven wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Binnen het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, is Herstelnetwerk Flevoland ook wekelijks op donderdag aanwezig tussen 11.00 – 12.00 uur met het inloopspreekuur ‘Herstel werkt’.

Foto: © Herstelnetwerk Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code