Selecteer een pagina
Ervaringsdeskundige Soenil vanuit het Herstelnetwerk

26 juni 2023

Herstelnetwerk Flevoland organiseert themabijeenkomst

PERSBERICHT | Als iemand in jouw directe omgeving het moeilijk heeft (depressie, NAH, burn-out, verslaving) probeer je hen zo goed mogelijk bij te staan. Het lijkt zo vanzelfsprekend, je kiest er niet voor, maar je hebt er wel mee te maken. Je bent er voor de ander. Maar vraagt er wel eens iemand hoe het met JOU gaat?

Themabijeenkomst
Op deze avond deelt Soenil zijn verhaal, ontmoet je lotgenoten en gaan we met elkaar in gesprek over aan wie of wat jij steun hebt, en wat je nodig hebt, maar nog niet kan vinden. Meld je aan voor deze bijeenkomst op 29 juni van 19.00 – 20.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten:

Herstelnetwerk Dronten
Een netwerk van mensen en organisaties in Dronten die vanuit ervaringsdeskundigheid mee kunnen denken over herstel. De ervaringsdeskundigen zijn onafhankelijk aangesloten bij het netwerk. Zij bieden een luisterend oor en kunnen advies geven wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Binnen het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, is Herstelnetwerk Flevoland elke week op donderdag aanwezig tussen 11.00 – 12.00 uur met het inloopspreekuur ‘Herstel werkt’.

Foto: © FlevoMeer Bilbiotheek – ervaringsdeskundige Soenil vanuit het Herstelnetwerk

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code