Selecteer een pagina
Het blad ‘Flow’

9 juni 2023

Het blad ‘Flow’ als inspiratie voor SchrijfCafé in de bibliotheek in Dronten

PERSBERICHT | Flow is een ode aan bewuster leven en dagen zonder haast. Met de zonnige weekenden en vakanties voor de deur, laten we ons inspireren door dit tijdschrift. We gaan op zoek naar onze vakantieverlangens en halen herinneringen op aan voorbije vakanties. Op maandag 12 juni kan iedereen van 10.30 uur tot 12.30 uur per pen dit thema gaan verkennen. Welke invulling geef jij aan jouw vakantie(s)?

(Ont)spanning
Iedereen vult zijn of haar vakantie op eigen wijze in. Bij de meeste mensen staat rust daarbij wel hoog op het lijstje. Rust krijg je ook door iets anders te doen dan wat je de rest van het jaar doet. Als je een kantoorbaan hebt, wil je misschien juist iets van sport gaan doen. Als je zwaar lichamelijk werk hebt, wil je misschien juist lekker lui aan het strand liggen. In ieder geval zou het fijn zijn als vakantie je rust brengt in je hoofd, dat je even weer bewust kunt luisteren naar wat je zelf belangrijk vindt. Op die manier ontstaat er ruimte voor nieuwe plannen, verfrissende ideeën… nieuwe verhalen.

Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig; iedereen kan het. Je schrijft aan de hand van eenvoudige opdrachten, waarbij het thema ‘vakantie’ centraal staat. De kosten bedragen € 15,- per keer. Reserveer je plekje via de website of bij de Servicebalie in de bibliotheek van Dronten.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code