Selecteer een pagina
Bibliotheek Swifterbant

15 februari 2023

Het DigiCafé in Bibliotheek Swifterbant helpt je op weg

PERSBERICHT | De laptop, smartphone of tablet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Werkelijk alles is online te vinden en steeds meer organisaties werken vooral digitaal. Je hebt de apparaten wel in huis, maar je weet nog niet goed hoe alles werkt. Hoe zet ik er bepaalde apps op, hoe werkt Skype en hoe kan ik bijvoorbeeld online een webinar volgen? Je krijgt antwoord op al je vragen tijdens het DigiCafé in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant op woensdag 22 februari van 15.30 tot 17.00 uur.

Geen vraag is te gek
In het DigiCafé kun je onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over laptop, tablet en smartphone. Ons uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leer je met tips en hulp van medewerkers wat voor jou specifiek het beste werkt.

FlevoMeer Bibliotheek haal het beste uit jezelf
Bij FlevoMeer Bibliotheek is iedereen welkom. Voer een goed gesprek, ontmoet nieuwe mensen of verbreed je kennis. Wij motiveren iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Volg een computercursus, woon een lezing bij of kom met je (klein)kinderen genieten van een voorstelling. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop en daar zetten wij ons elke dag weer voor in.

Foto: © De DronterReporter

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code