Selecteer een pagina
DigiCafé

26 april 2023

Het DigiCafé van Bibliotheek Dronten helpt je op weg

PERSBERICHT | De laptop, smartphone of tablet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Werkelijk alles is online te vinden en steeds meer organisaties werken vooral digitaal. Je hebt de apparaten wel in huis, maar je weet nog niet goed hoe alles werkt. Hoe zet ik er bepaalde apps op, hoe werkt Skype en hoe kan ik bijvoorbeeld online een Webinar volgen?
Je krijgt antwoord op al je vragen tijdens het DigiCafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten op donderdag 4 mei van 15.30 tot 17.00 uur.

Geen vraag is te gek
In het DigiCafé kun je onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over laptop, tablet en smartphone. Ons uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leer je met tips en hulp van medewerkers wat voor jou specifiek het beste werkt.

Een leven lang ontwikkelen
Het DigiCafé is ook op woensdag 10 mei aanwezig tussen 10.00 – 11.30 uur op het Kennisplein. Hier zijn maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Voer een goed gesprek, ontmoet nieuwe mensen en verbreed je kennis. Wij motiveren iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop en daar zetten wij ons elke dag weer voor in.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code