Selecteer een pagina
Het Kennisplein zorgt voor verbinding

29 juni 2023

Het Kennisplein zorgt voor verbinding

PERSBERICHT | Binnen het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten zijn maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Hier komen mooie samenwerkingen tot stand, waarbij de partners elkaar versterken en aanvullen. Je kunt hierbij denken aan diverse workshops en informatiebijeenkomsten, maar ook informeel zoeken ze elkaar regelmatig op. Zo was er afgelopen woensdag 21 juni een gezellige picknick bij Ontmoetingspark Buiten! Een mooie start van de zomer.

Gezelligheid
Humanitas Ontmoeting (Hilde Kraaijeveld) en Huis voor Taal (Aysegül Genc) zijn via het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten met elkaar in contact gekomen. Hilde opperde om een picknick te organiseren met beide organisaties. “Op deze manier komen mensen die elkaar nog niet kennen, makkelijker met elkaar in contact”, geeft Hilde aan. De locatie werd Het Ontmoetingspark Buiten, waar zij hartelijk werden ontvangen door Anke Dekkers en haar vrijwilligers. Ook Margot vanuit de Meerpaal Welzijn was aanwezig met extra buitenspeelgoed voor de kinderen.

“In deze momenteel chaotische wereld is begrip voor elkaar soms ver te zoeken. Echter, er was woensdag even voor twee uurtjes op een grasveld in Dronten een perfecte harmonie”, geeft Daniëlle Verhoeven (Humanitas) aan. “Gewoon samen genieten van een goed gesprek in het zonnetje, met heerlijk eten en een ijsje toe.”

De groene locatie bij Ontmoetingspark Buiten, het prachtige weer, het heerlijke eten en natuurlijk de lieve mensen zorgden voor de perfecte omstandigheden.

Foto: © Kennisplein

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code