Selecteer een pagina
Ichthus College Dronten opent de deuren op zaterdag 14 oktober!

5 oktober 2023

Ichthus College Dronten opent de deuren op zaterdag 14 oktober

PERSBERICHT | Op zaterdag 14 oktober van 10.00 – 13.30 uur zijn toekomstige brugklassers en hun familie welkom op het Open Huis van Het Ichthus College Dronten. Een school met twee locaties, Het Perron Dronten en de Jupiterweg.

Op Het Perron Dronten kunnen de bezoekers meer te weten komen over vmbo-bbl, vmbo-kbl en de geïntegreerde leerroute. “We begeleiden jongeren naar een vervolgopleiding of werk, door ze te helpen bij het (h)erkennen van hun eigen talent en de ontwikkeling daarvan. Met als doel dat ze stevig in hun schoenen staan en een bijdrage kunnen leveren aan de wereld om hen heen” aldus Marieke Leurink, teamleider van Het Perron Dronten.

Op onze locatie aan de Jupiterweg staat vmbo-tl, havo en vwo in de schijnwerpers. Samen met de leerlingen laten we zien wat de bezoekers bij ons op school kunnen verwachten, welke vakken er zijn en hoe tof onze modules voor leerjaar 1 en 2 zijn. “Op het Ichthus College Dronten vinden wij het belangrijk dat jij jezelf leert kennen en kan ontwikkelen met andere mensen en voor andere mensen” aldus Onno van Helden, directeur Ichthus College Dronten. Kom je ook? Aanmelden kan via www.ichthusdronten.nl!

Foto: © Ichthus College Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code