Selecteer een pagina
3d-printen

5 juni 2023

Iedere woensdag schaken en 3D-printen in bieb Dronten

PERSBERICHT | Bij FlevoMeer Bibliotheek is iedereen welkom. Voer een goed gesprek, ontmoet nieuwe mensen of verbreed je kennis. Wij motiveren iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Volg een computercursus, woon een lezing bij, kom elke woensdag een potje schaken of leer werken met een 3D-pen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop en daar zetten wij ons elke dag weer voor in.

SchaakCafé
Elke woensdag bieden wij tussen 13.30 – 17.00 uur het Schaakcafé aan voor jong en oud. Hier ben je welkom om te leren schaken, een wedstrijdje te spelen of om andere schaakliefhebbers te ontmoeten. Schaken is sinds de pandemie en de Netflix serie Queen’s Gambit enorm gestegen in populariteit. Ook bij ons in de bibliotheek vind je regelmatig spelers die her en der neerstrijken voor een potje schaken. Ook zoeken wij nog (semi)ervaren spelers die ervoor kunnen zorgen dat het Schaakcafé kan blijven bestaan. Bij interesse nodigen we jou van harte uit om langs te komen tijdens het Schaakcafé, meld je dan even bij Johannes Dekker. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Ontdek de wereld van 3D-printen
Elke woensdag is iedereen tussen 13.30 en 16.00 uur welkom om de wondere wereld van het 3D-printen te ontdekken. En dit gewoon in je bibliotheek. Vrijwilligers helpen je bij het werken met een 3D-pen. Jong en oud is welkom om de mooiste creaties te maken of om meer te leren over de mogelijkheden van het 3D-printen. Zien we je woensdag op de jeugdafdeling van FlevoMeer Bibliotheek Dronten?

Foto: © FlevoMeer Bilbiotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code