Selecteer een pagina
Windmolens

10 mei 2024

Informatiebijeenkomst geluidsmetingen windparken

PERSBERICHT | Op 27 mei organiseert gemeente Dronten een informatiebijeenkomst over de geluidsmetingen van windparken. Die metingen zijn in juni 2023 gestart door de specialisten van DGMR en Sensornet. Inwoners en geïnteresseerden krijgen op deze avond een toelichting op de eerste, voorlopige bevindingen. Ook kunnen aanwezigen vragen stellen en in gesprek gaan met de geluidsexperts. Aanmelden voor de avond kan via windparken@dronten.nl.

Tijdens de bijeenkomst geven we informatie over hoe de gemeente toezicht houdt op het naleven van afspraken in de vergunningen over geluid- en slagschaduw. Ook vertellen we meer over de manier waarop inwoners met klachten of zorgen een melding kunnen doen en wat hiermee gebeurt. Daarbij is er ruimte om te praten over geluidbeleving en overlastervaring, in relatie tot de rol, taak en verantwoordelijkheid van de gemeente en de windparken.

Programma en aanmelden
Wat: Informatiebijeenkomst geluidsmetingen windparken
Wanneer: Maandag 27 mei 2024
Tijd: 19.00 uur
Waar: De Rede van Dronten

De deur van De Rede is vanaf 19.00 uur open en de avond start om 19.30 uur. Aanmelden kan tot en met donderdag 23 mei via windparken@dronten.nl.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code