Selecteer een pagina
FlevoMeer Bibliotheek Dronten

26 april 2024

Informatiebijeenkomst over digitale oplichting in bieb Dronten

PERSBERICHT | Digitale oplichting, je zult er maar mee te maken hebben. Op maandag 29 april vanaf 10 uur is er in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, in samenwerking met de gemeente Dronten, een informatiebijeenkomst zodat je digitale oplichting of cybercriminaliteit, leert herkennen en je ertegen kunt weren.

Digitale oplichting
Op TV, in de krant, via e-mail, overal word je gewaarschuwd voor digitale oplichting. Cybercriminelen verzinnen steeds nieuwe manieren om mensen op te lichten. Maak jezelf weerbaar en kom naar de gratis informatiebijeenkomst.
Tijdens de interactieve bijeenkomst ‘Laat je geen h@ck zetten!’ wordt aan de hand van korte filmpjes gesproken over digitale oplichting. Hoe vaak krijg je een mailtje of een appje waarvan je denkt, klopt dit wel?

Handige tips

Het doel van de bijeenkomst is om senioren weerbaarder te maken tegen digitale oplichting. Je leert hier handige tips over onder andere nep e-mails en nep-appjes.

Samenwerking gemeente Dronten en FlevoMeer Bibliotheek
Vanuit de gemeente Dronten is team Veiligheid bij dit project betrokken.
FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland. Het Informatiepunt Digitale Overheid is de helpdesk voor inwoners als het gaat om overheidszaken en digitale vragen.

Aanmelden
Bij voorkeur aanmelden via www.flevomeerbibliotheek.nl

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code