Selecteer een pagina
Ledenavond BPGD bij gemeente Dronten

6 november 2023

Informatiebijeenkomst voor ondernemers bij gemeente over vergunningen

PERSBERICHT | Ben je ondernemer en heb je een vergunning nodig? Bijvoorbeeld voor bouwen, verbouwen, het organiseren van een groot evenement. Hoe je voor je plannen een vergunning aanvraagt, verandert per 1 januari 2024. We organiseren op 13 en 14 november twee bijeenkomsten voor ondernemers waar we vertellen wat er wijzigt.

Op 1 januari 2024 gaan de Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging in. In dit nieuwe proces leg je je plan voor aan de gemeente, waarna meerdere partijen om tafel gaan om je plan te bespreken. Zo wordt het proces sneller, beter haalbaar en persoonlijker.

Op 13 en 14 november organiseren we bijeenkomsten voor ondernemers in het Huis van de Gemeente Dronten. We leggen je dan het nieuwe proces uit. Je kunt je vragen stellen aan specialisten en netwerken met andere ondernemers. De inloop is vanaf 19.00 uur, om 19.30 start het inhoudelijk gedeelte en we eindigen rond 21.30.

Ben je erbij?
Meld je snel aan bij secretariaatGO@dronten.nl, want vol = vol.

Foto: © De DronterReporter – Ondernemers op bezoek bij de gemeente Dronten tijdens een ledenavond van het Bedrijvenplatform Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code