Selecteer een pagina
Bureau Gelijke Behandeling

12 maart 2023

Inloopspreekuur Bureau Gelijke Behandeling op het Kennisplein

PERSBERICHT | Vanaf donderdag 16 maart, zal één van de klachtbehandelaars van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, om de week aanwezig zijn op het Kennisplein. Tussen 10.00 – 12.00 zit de klachtbehandelaar voor je klaar om vragen en ervaringen omtrent discriminatie te bespreken.

Over Bureau Gelijke Behandeling Flevoland
Bureau Gelijke Behandeling Flevoland is een onafhankelijke instelling die zich richt op het voorkomen & bestrijden van discriminatie. Bij Bureau Gelijke Behandeling Flevoland kunnen inwoners van Flevoland melding maken van discriminatie. Niet alleen als het henzelf overkomt, maar ook als ze zien dat iemand anders ongelijk wordt behandeld. Na de melding wordt er in overleg bekeken hoe het verder opgepakt kan worden. Anoniem melden kan ook. Klachtbehandeling, ondersteuning en advisering door Bureau Gelijke Behandeling Flevoland is gratis.

Kennisplein
Donderdag 16 maart zijn de volgende partners aanwezig:
10.00 – 12.00 uur: Bureau Gelijke Behandeling
10.30 – 11.30 uur: Financieel Spreekuur
11.00 – 12.00 uur: Herstelnetwerk Dronten
Maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Is het niet door de ene organisatie, dan wel door de ander die er ook aanwezig is. Samen staan ze sterk en door het aanbod en de behoefte van de bezoeker op elkaar af te stemmen, helpen zij mensen verder.

Foto: © Bureau Gelijke Behandeling

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code