Selecteer een pagina
Inschrijving Lage Vaart Race van start

21 mei 2024

Inschrijving Lage Vaart Race van start

PERSBERICHT | Na een zeer succesvolle eerste editie, staat op zondag 23 juni 2024 de tweede editie van de Lage Vaart Race in Dronten gepland. Vanaf 1 mei is de inschrijving hiervoor officieel geopend. Voor zwemmers van alle niveaus staan er diverse zwemafstanden op het programma.

“Na de eerste editie stonden we te popelen een tweede editie te organiseren”, aldus Lisanne Andeweg, secretaris van de Stichting Open Water Zwemmen Dronten. “Als fanatiek openwaterzwemmer is het geweldig om zo’n evenement in Dronten op te zetten op één van onze vaste trainingslocaties. De eerste editie was al geslaagd en de tweede editie belooft met een uitgebreider programma nog mooier te worden”.

Programma
Tijdens de tweede editie wordt een baan van 500 meter uitgezet. Voor recreatieve zwemmers staat een prestatietocht van 250 meter, 500 meter en 1.000 meter op het programma. Voor de recreatieve kilometervreter is het programma zelfs uitgebreid met een 3 kilometer met tijdwaarneming. Voor het KNZB klassement worden afstanden aangeboden variërend van 250 meter tot en met 3 kilometer. Uniek voor het open water zwemmen is dat er ook een zwemnummer speciaal voor G-zwemmers op het programma staat.

Locatie
De start en finish van het evenement vindt plaats aan De Drieslag 23 in Dronten, bij de Survivalvereniging Dronten. Vanaf 11.00 vinden de eerste zwemnummers plaats en de recreatieve programma’s gaan rond 16.00 van start. Het hele programma is te vinden op www.lagevaartrace.nl.

Inschrijven vanaf nu mogelijk
We hebben een nieuwe website gelanceerd: www.lagevaartrace.nl. De website is gesponsord door StudioTof!. Inschrijven voor de officiële wedstrijd is vanaf nu mogelijk tot en met 17 juni via de website. Voor de recreatieve programma’s kan tot op de wedstrijddag zelf worden ingeschreven.

Op de website is meer informatie te vinden over de wedstrijd. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk dan op Facebook of Instagram van de Lage Vaart Race.

Foto: © Open Water Lage Vaart Race

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code