Selecteer een pagina
Inschrijving Urban Trail Dronten geopend

18 mei 2024

Inschrijving Urban Trail Dronten geopend

PERSBERICHT | Na het succes van vorig jaar wordt dit sportieve evenement opnieuw georganiseerd. Zondag 30 juni kan iedereen vanaf 6 jaar, die van wandelen of hardlopen én van een uitdaging houdt, meedoen aan De Meerpaal Urban Trail Dronten. Een recreatieve run voor ervaren of beginnende lopers, iedereen kan meedoen.

Het is meer dan een gewoon (hard)loopevenement. Door de unieke route, is het een beleving. Vanaf De Meerpaal loopt de route langs unieke plekken en door gebouwen in Dronten heen. De finish vindt plaats in De Meerpaal, waar iedereen welkom is om deelnemers aan te moedigen als ze over de finish komen. De Urban Trail Dronten is geen wedstrijd waarbij winnen centraal staat. Het gaat om het meedoen, het plezier en de uitdaging van het lopen en het ontdekken van ons dorp. Er zijn drie categorieën: 3 kilometer wandelen (speciaal voor de ongetrainde wandelaar), 8 km hardlopen of 8 km wandelen. In totaal kunnen 500 deelnemers meedoen.

Inschrijving

De online inschrijving opende vrijdag 17 mei om 9.00 uur via meerpaal.nl/urban-trail-dronten. Wie hulp nodig heeft bij het inschrijven, kan terecht op het Serviceplein in De Meerpaal.

Een unieke sportbeleving

Joppe Ketting, buurtsportcoach van De Meerpaal / Sport in Dronten is de grote motor achter deze sportieve activiteit. “We willen mensen in beweging brengen. Door een mooie en unieke route uit te stippelen, kunnen deelnemers op een sportieve manier kennis maken met bijzondere locaties in Dronten. En dat is met hulp van vele partijen gelukt. De deelnemers lopen en rennen letterlijk door diverse gebouwen. We zijn blij met de medewerking van alle organisaties, en vrijwilligers. Het wordt een run van en voor Drontenaren.

De organisatie

De Meerpaal Urban Trail Dronten is een initiatief van De Meerpaal / Sport in Dronten. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Coloriet, Gym Inn, Brandweer Dronten, Keje Horren en Raamdecoratie, Roeivereniging RVD ’17 , t’ Dok / Optisport, en het Huis van de Gemeente Dronten

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code