Selecteer een pagina
Introductie Dungeons & Dragons in bieb Dronten

29 maart 2023

Introductie Dungeons & Dragons in bieb Dronten

PERSBERICHT | Bekend van televisie- en web series als Stranger Things en Critical Role. Dungeons & Dragons is razend populair, maar wat is het nou precies? De Game Masters van Dice & Dronten vertellen je er graag alles over! Maak kennis met deze role playing game die barst van de creativiteit. Je kan gelijk spelen, vragen stellen of je eigen character bouwen. Ben je 18 jaar of ouder? Wees dan welkom op het Serviceplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten op donderdag 13 april of vrijdag 21 april tussen 19.00 – 20.30 uur.

Hoe het begon
Begin dit jaar kwam een inwoner van de gemeente Dronten bij ons met een goed idee. Inmiddels wordt er sinds februari regelmatig Dungeons & Dragons gespeeld in de bibliotheek van Dronten. De sessies zijn elke keer heel erg snel gevuld via het Discord kanaal ‘Dice & Dronten’. Inmiddels zijn er meerdere spelleiders en worden er spelers opgeleid tot spelleider. Dit allemaal zodat zoveel mogelijk mensen het spel kunnen spelen. De introductie avonden zijn voor iedereen die nieuwsgierig is naar het spel. Ook als je al bekend bent met het spel, of wellicht zelf Game Master bent, ben je van harte welkom om kennis te maken met de Dice & Dronten groep. Kom kennismaken, luisteren, vragen stellen en spelen.
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Het spel in het kort
Dungeons & Dragons is een spel dat al sinds de jaren ’70 bestaat. Het is een role playing game: een spel waarin je de rol van een ander, denkbeeldig en zelf gecreëerd karakter speelt. Kort gezegd bedenkt iedereen uit je groep dus een karakter en samen gaan jullie op een episch avontuur in een Fantasy wereld.

Is je interesse gewekt?
Aanmelden kan via flevomeerbibliotheek.nl of via het Discord kanaal ‘Dice & Dronten’.

Foto: © L. van Kasteren / FMB Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code