Selecteer een pagina
Jamsessie

7 april 2024

Jamsessie in De Meerpaal op 11 april

PERSBERICHT | Op donderdag 11 april zal er weer een jamsessie zijn in het Grand Café van De Meerpaal. In deze editie wordt de jam geopend door @Jo’s! De gastvrouw van deze avond is Coby Beck. Om 20.15 uur speelt de openingsband een aantal liedjes om de sfeer neer te zetten.

Daarna is iedereen welkom om het podium te bestijgen om zijn/haar kunsten te vertonen, ongeacht niveau, instrument of leeftijd. Ook als je geen instrument speelt kun je onder het genot van een hapje en een drankje komen genieten van het muzikale geweld. Rond 22.30 uur zal deze gezellige muzikale sessie worden afgesloten.

Over de band
@Jo’s – Resist Lonelines – Een reis door de tijd en dansend op de golven van geluid. Hoopvolle gitaarsolo’s, melancholische teksten en aangrijpende klanken. Muziek die voelt als een warme omhelzing. Dat is waar @Jo’s je mee verwelkomt. De alternatieve rockband omarmt moeiteloos rock invloeden van de jaren 70 tot nu. Met lichte invloeden van klassieke muziek en musical. Tijd om even alles opzij te zetten en stil te staan bij je eigen gevoel.

Volgende jamsessie
Noteer ook vast de datum van de laatste jamsessie van het seizoen, donderdag 6 juni a.s. vanaf 20.15 uur in het Grand Café van De Meerpaal.

Foto: © De DronterReporter

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code