Selecteer een pagina
Jongeren maken samen muziek tijdens nieuw muziekevenement

12 juni 2023

Jongeren maken samen muziek tijdens nieuw muziekevenement

PERSBERICHT | De Meerpaal, Kubus Lelystad en Kunst Link Flevoland organiseren zaterdag 24 juni het gloednieuwe muziekevenement Teamwork makes the dreamwork. Het evenement voor strijkers en blazers in De Meerpaal in Dronten is van 13.00 tot 17.30 uur. Jongeren van 9 tot en met 26 jaar uit de provincie spelen op deze middag onder meer stukken uit de film The Avangers en nemen deel aan de muziekvorm Among us.

Doe mee
Meedoen is gratis, maar noten kunnen lezen is wel een vereiste. Hetzelfde geldt voor tenminste 1 jaar leservaring op een blaasinstrument of 2 jaar leservaring op een strijkinstrument. Aanmelden kan tot en met zaterdag 17 juni door een e-mail te sturen naar marielle.mud@meerpaal.nl of j.geerts@dekubuslelystad.nl. Vermeld in de e-mail je naam en leeftijd, e-mail adres, het instrument waarop je speelt en het aantal jaren leservaring.

Publiek
Ook als je geen muziekinstrument bespeelt ben je van harte welkom bij Teamwork makes the dreamwork. Kom vanaf 16.45 uur luisteren naar de presentatie in de Kleine Zaal mét verrassingselementen.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code