Selecteer een pagina
Jubileumfeest SV Reaal levert de FUN Foundation €2000,- aan donaties op

4 oktober 2022

Jubileumfeest SV Reaal levert de FUN Foundation €2000,- aan donaties op

PERSBERICHT | Op 2 juli vierde SV Reaal haar 25 jarig bestaan met een feestdag. Tijdens de feestdag speelde de Golden Boys Ajax een benefietwedstrijd en werden loten verkocht ten gunste van de FUN Foundation. Oprichter en voorzitter van de FUN Foundation, Ron Brouwer, werd verrast met een waarde cheque van €2000,-

“We zijn ontzettend verrast en het is echt zo bijzonder dat de leden, vrijwilligers en sponsoren van Reaal met hun feestdag op deze wijze wilden bijdragen aan onze doelen. Werkelijk hartverwarmend en iets om met z’n allen trots op te zijn”, zegt Ron Brouwer. De FUN Foundation richtte zich oorspronkelijk op het inzetten van de voetbalsport voor kansarme jeugd in één van de armste regio’s in Gambia. Dit werd al snel uitgebreid naar het realiseren van belangrijke voorzieningen, zoals een waterput en op dit moment de bouw van een basisschool. De opbrengst van de jubileumfeestdag zal dan ook hieraan ten goede komen.

De Golden Boys is het voetbalteam dat door middel van het spelen van wedstrijden geld inzamelt voor de FUN Foundation. Het team bestaat uit spelers van het ‘gouden’ Ajax-jeugdelftal dat in het seizoen 1997-1998 hoge ogen gooide door ongeslagen kampioen te worden in de Eredivisie voor A1 elftallen. De bekendste namen uit deze lichting zijn Pascal Heije en Andy van der Meijde.
DBN CoachXperts verzorgde de voetbalclinics voor de jeugd op 2 juli, met oud-profs uit dit elftal.

De eigenaar Vural Karabulut, liet weten dat hij graag nog eens terugkomt bij Reaal: “We hebben echt een hele bijzondere en mooie dag gehad en zijn heel gastvrij ontvangen bij deze club. Samen hebben we een mooi resultaat neer kunnen zetten voor de foundation.”

Foto: SV reaal – Uitreikingsmoment op Sportpark de Munten. Op de foto v.l.n.r.: Vural Karabulut (DBN CoachXperts), Ron Brouwer (Voorzitter FUN Foundation), Suze Teunissen (Voorzitter Reaal Dronten), Jeffrey van den Brakel (jubileumfeestcommissie Reaal Dronten).

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code