Selecteer een pagina
Kijkmoment voor huurders appartementen MFC Swifterbant

5 augustus 2023

Kijkmoment voor huurders appartementen MFC Swifterbant

PERSBERICHT | “Hoe ziet mijn nieuwe appartement er nou in het echt uit?” Oost Flevoland Woondiensten (OFW) kan zich voorstellen dat de toekomstige huurders van de 30 appartementen bij het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Swifterbant zich dit afvragen. Daarom organiseerde OFW een kijkmoment. Een aantal appartementen werd opengesteld om donderdag 27 juli te bezichtigen.

De afbouw in de appartementen is inmiddels ver gevorderd, stucadoors- en tegelwerk is in de eerste appartementen uitgevoerd. Tijd voor de toekomstige huurders om een kijkje te nemen. “Vanwege veiligheid was het helaas niet mogelijk om de huurders hun eigen appartement te laten zien. Maar we hopen dat we ze op deze manier wel een eerste indruk hebben kunnen geven. Rond oktober organiseren we een volgend kijkmoment in ieders eigen appartement. Dan kunnen huurders ook aan de slag met het opmeten van maten voor de inrichting van hun nieuwe appartement”, aldus Fokke de Vries, Projectontwikkelaar OFW.

“Groter dan ik dacht”
De toekomstige huurders waren blij om even een kijkje te mogen nemen: “Er is goed nagedacht over de indeling; in de slaapkamer is ruimte voor een grote kastenwand en de woonkamer is goed in te delen. Wat fijn ook dat er een apart toilet is, ik dacht dat deze bij een appartement in de badkamer zit.” En: “Het is echt groter dan ik dacht. Als je hier rondloopt, dan voelt het veel groter dan het er op de tekeningen uit ziet!”.

Hoe staat het met de bouw?
Het MFC wordt steeds zichtbaarder voor de inwoners van Swifterbant. De dakbedekking op de hoge daken is aangebracht en ook de lage daken probeert Jorritsma Bouw voor de bouwvak dicht te hebben: “Ondertussen is ook de aanvang gemaakt met het aanbrengen van de keramische geveltegels. Een deel hiervan is al aangebracht en hiermee ontstaan prachtige duurzame gevels. Aansluitend op de keramische geveltegels wordt in het najaar een start gemaakt met de montage van de houten gevelbekleding.” Ook zijn de binnenwanden voor het overgrote deel geplaatst. De verdere afbouw van het MFC vindt in het najaar plaats.

Foto: © Ben Eekhof Fotografie

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code