Selecteer een pagina
Koffie met GeBACH

27 september 2023

Koffie met GeBACH #1 zondag in De Meerpaal

PERSBERICHT | In de serie Koffie met GeBACH beleef je de magie van een intiem klassiek concert, live in het restaurant van De Meerpaal. Maandelijks op de woensdagochtend óf zondagmiddag geniet je in een gezellige huiskamersfeer van prachtige muziek met een kopje koffie en lekkernijen. Met een gevarieerd repertoire van avontuurlijke werken tot de kroonjuwelen uit de klassieke muziek. Kortom, een heel seizoen lang het beste wat kamermuziek anno nu te bieden heeft.

Zondag 24 september om 14.00 uur gaat deze reeks van tien concerten van start met een concert van Hanne Steffers (Duo Toak). Een half uur voor aanvang van het concert kun je al terecht in het Grand Café. De concerten duren gemiddeld een uur.

Voor de liefhebber is een speciaal abonnement samengesteld. In deze serie bezoek je twee voorstellingen en krijg je er één cadeau. Zo betaal je voor drie voorstellingen de prijs van twee.

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn hier te bestellen. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan terecht bij de theaterkassa op het Serviceplein van De Meerpaal. Deze is open op maandag t/m woensdag: 09:00 – 17:00 uur, donderdag en vrijdag: 09:00 – 20:30 uur, zaterdag 10:00 – 17:00 uur en dagelijks vanaf een half uur voor de eerste activiteit of (film)voorstelling.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code