Selecteer een pagina
De Meerpaal Proeflesweek

3 januari 2023

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens De Meerpaal Proeflesweek

PERSBERICHT | Van maandag 9 januari t/m zaterdag 14 januari organiseert De Meerpaal een Proeflesweek. De gehele week is iedereen welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de lesruimtes, docenten te ontmoeten én natuurlijk om zelf mee te doen.

Tijdens de Proeflesweek kunnen bezoekers hun creativiteit de vrije loop laten en plezier beleven met muziek, dans, theater en beeldende vormgeving. Het is mogelijk om samen met vrienden lessen te volgen, maar ook privéles behoort tot de mogelijkheden. Denk aan Kleuterdans, Jazz-streetdance, Musicalles, Fotografie, kom zingen bij Sweet Sixty of bij de Swifter Smarties, of kom in beweging met Yoga voor Ouderen en Seniorengym. Wegens succes nieuw vanaf januari: Een extra les Body & Balance op maandagavond en een extra les ZitDans op woensdagmiddag.

Er zijn niet alleen lessen in De Meerpaal; voor de cursussen Seniorengym en Stoelgym kan men ook terecht in het MFC De Binding in Biddinghuizen en in De Steiger in Swifterbant (bij voldoende aanmelding).

Het hele programma is te vinden op www.meerpaal.nl/proeflesweek

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code