Selecteer een pagina
Leuke activiteiten in de herfstvakantie voor jonge kinderen

16 oktober 2023

Leuke activiteiten in de herfstvakantie voor jonge kinderen

PERSBERICHT | De Meerpaal organiseert in de herfstvakantie diverse activiteiten voor jonge kinderen (0-6 jaar). Deze zijn op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 oktober. De allerkleinsten gaan met de herfstkaboutertjes op pad. Ze kunnen ook, net als de wat oudere kindjes, deelnemen aan een leuke gymles in De Meerpaal. Alle activiteiten zijn gratis.

Herfstbladeren verzamelen
Samen met jouw kind verzamel je op dinsdag 24 en/of donderdag 26 oktober de mooiste herfstbladeren. Op de dinsdag doe je dat bij de Dorpsboerderij in Dronten (Wisentweg 5A). Deze activiteit start om 10.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Donderdag wordt er in Biddinghuizen genoten van de prachtige natuur die dit jaargetij te bieden heeft. Van 09.30 tot 11.00 uur is er een wandeling in het Beweegbos in Biddinghuizen. De startlocatie op die dag is Sportlaan 1. Voor deze wandeling graag vooraf aanmelden door uiterlijk dinsdag 17 oktober een mail te sturen naar birthe.vanderwilt@meerpaal.nl. Voor beide activiteiten geldt: draag makkelijk zittende kleding en trek schoenen aan die vies mogen worden. De activiteiten worden georganiseerd door het Opgroeicafé van De Meerpaal.

Bewegen, bewegen en nog eens bewegen
Alle energie van jouw kindje kan hij of zijn heerlijk kwijt tijdens Peuter- en kleutergym. Tijdens deze ‘gymles’ op woensdag 25 oktober van 09.30 tot 11.00 uur wordt er gevoetbald en zijn er andere beweegactiviteiten. Vooraf aanmelden is niet nodig, dus kom langs voor een beweegrijke ochtend.

Samenwerking en meer informatie
De verschillende activiteiten in de herfstvakantie worden mogelijk gemaakt een samenwerking met ASV Dronten, Dorpsboerderij Dronten, en vitaalOVERAL. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar Birthe van der Wilt, sociaal werker (birthe.vanderwilt@meerpaal.nl).

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code