Selecteer een pagina
FlevoMeer Bibliotheek Dronten

4 november 2023

Lezing: De Menstruatie Therapeut in bibliotheek Dronten

PERSBERICHTEN | Sinds 2014 is er wetenschappelijk onderzoek gedaan onder meer dan 94.000 vrouwen naar de invloed van de menstruatiecyclus op mens en maatschappij. Veel vrouwen lopen met klachten rond die aandacht vragen. Daarbij weten veel vrouwen niet hoe hun eigen cyclus in elkaar steekt en wat er gebeurt in hun lichaam.

Ervaring
Sylvia vertelt: “Ik wil graag meer inzicht geven; Vrouwen mogen zich energieker voelen, meer rust ervaren, meer me-time en begrip krijgen en minder gebukt gaan onder pijnklachten. Mijn eigen problematische menstruatiecyclus en mijn overwegend uit vrouwen bestaand gezin zijn de drijfveer geworden om me te specialiseren tot menstruatie therapeut. Ik bespreek kenmerken en valkuilen die bij de menstruatiecyclus te zien en te voelen zijn.” Door deze inzichten ervaart een vrouw haar menstruatiecyclus zachter. Het is een handvat om grip te krijgen op klachten. Deze kennis wil zij delen met vrouwen, meisjes, maar ook mannen.

Ook voor mannen
Waarom zouden partners en vaders niet mogen meedoen? Mannen kunnen net zo goed begrijpen wat vrouwen doormaken tijdens hun menstruatie en wat ze nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan vaders die hun dochters in hun eentje opvoeden. Iedereen is welkom! De lezing wordt gehouden bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten op vrijdag 10 november om 19.30 uur.

Kaarten voor de lezing zijn kosteloos te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie van het Serviceplein van FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code