Selecteer een pagina
Lezing Digitalisering van de zorg

9 november 2022

Lezing Digitalisering van de zorg

PERSBERICHT | De maatschappij en de zorg digitaliseren meer en meer. Tegenwoordig gebruiken we de computer, het internet en apps op smartphones steeds vaker. Daarom is het van belang dat iedereen op de hoogte is hoe om te kunnen gaan met deze digitale ontwikkelingen. Op vrijdag 18 november is er van 14.00 uur tot 15.30 uur een lezing over de digitalisering van de zorg in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, waar u ook al uw digitale vragen kunt stellen.

Digitalisering van de zorg
De digitalisering van de zorg ontwikkelt zich steeds verder. Afspraakbevestigingen met de zorgverlener ontvang je nu vaak per e-mail en je kunt inloggen op je persoonlijke zorgportaal. Er zijn ook meer apps om je gezondheid bij te houden. Op veel fronten is dit een goede ontwikkeling, maar mogelijk maakt u zich zorgen over de veiligheid hiervan. Dan bent u zeker niet de enige, want veel 55-plussers lopen hiertegen aan.

Ontwikkelingen
Als het gaat om digitalisering in de zorg, dan kan dat bijvoorbeeld bij diabetes de kwaliteit van leven sterk verbeteren. Digitale hulpmiddelen als een glucosesensor en een bijbehorende app maken het voor mensen met diabetes eenvoudiger om met hun diabetes om te gaan. Maar hoe houdt u hier zelf de regie over in handen? Kom naar de gratis lezing ‘Digitalisering van de zorg’.

Tijdens de bijeenkomst bieden wij ook persoonlijke en praktische hulp bij vragen die u heeft over gezondheidsapps, waaronder de Freestyle LibreLink-app.
Voor aanmelding, of voor meer informatie kunt u bellen naar 040 262 11 88 (maandag t/m donderdag tussen 9.00-17.00 uur).

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code