Selecteer een pagina
Lezing: Reis rond de wereld in 80 minuten

18 januari 2024

Lezing: Reis rond de wereld in 80 minuten

PERSBERICHT | De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek organiseren op het Serviceplein een avond: “Reis rond de wereld in 80 minuten.” Op vrijdagavond 9 februari 2024 neemt de avontuurlijke wereldreiziger Anika Redhed het publiek mee op een ontdekkingsreis naar diverse reisbestemmingen.

Reisgids
Anika Redhed staat bekend om haar presentaties, waarbij ze op unieke wijze informatie deelt over bestemmingen. De avond belooft een ervaring te worden, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om samen met Anika op reis te gaan.

Voorkeur
De lezing biedt een scala aan reisbestemmingen, waaronder Argentinië, Canada, China, Cuba, Curaçao, Georgië, Indonesië, Iran, Japan, Jordanië, Namibië, Noorwegen, Roemenië, Senegal, Vietnam en de Verenigde Staten. Bezoekers hebben de mogelijkheid om via de site flevomeerbibliotheek.nl hun voorkeursbestemming vooraf aan te geven, en Anika zal het publiek meenemen op een reis, waarbij elke keuze een unieke ervaring biedt.

Over Anika
Anika Redhed, een doorgewinterde wereldreiziger, heeft meer dan 65 landen bezocht. Haar reizen variëren van een Japanse theeceremonie tot het verkennen van de landschappen van Jordanië. Ze belooft het publiek mee te nemen op een avontuur zonder paspoort, visa of vaccinaties, en hen te verrassen met verhalen. “Door samen met het publiek op reis te gaan, wordt elke lezing uniek,” zegt zij. Haar enthousiasme is aanstekelijk, en als verhalenvertelster heeft ze ook een reeks reisgidsen en reisdagboeken gepubliceerd. Redhed heeft eerder een lezing gegeven in FMB Zeewolde, waar bezoekers lovende reacties deelden, zoals “afwisselende interessante lezing,” “enthousiaste spreekster,” en “goede interactie met het publiek.”

De lezing vindt plaats op vrijdag 9 februari 2024 van 19:00 tot 20:30 uur op het Serviceplein en de toegang is gratis. Bezoekers ontvangen bovendien een kopje koffie of thee om van te genieten tijdens deze reis rond de wereld. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, ook telefonisch bereikbaar op 088-008 07 40.

Foto: © Anika Redhed

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code