Selecteer een pagina
Lezing “Rouw is de achterkant van liefde”

22 juni 2023

Lezing “Rouw is de achterkant van liefde”

PERSBERICHT | Dinsdagavond 27 juni om 19.30 uur is er weer een lezing op Ontmoetingspark Buiten! De titel van de lezing is “Rouw is de achterkant van liefde” Eva de Vries is rouw en stervensbegeleider in Dronten. Zij heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd in dit vakgebied en zal deze avond vertellen over het pad van verlies en rouw, dat eigenlijk het pad van het leven is.

Verlies en rouw horen bij het leven en we krijgen er allemaal mee te maken. Toch vinden we het vaak moeilijk om erover te praten en zijn we er niet van bewust wat de impact kan zijn van een ingrijpend verlies. Wanneer we daar meer over weten en begrijpen, zal dat ons begrip vergroten. Begrip voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen. Aan de hand van een gedicht over loslaten en vasthouden, een kort sprookje en sprekende voorbeelden wordt u deze avond meegenomen op het pad van verlies en rouw. Welke vormen van verlies zijn er? Hoe kunnen we met ons verlies omgaan? Moeten we loslaten of juist vasthouden? Heelt de tijd alle wonden? U gaat met praktische handvatten weer naar huis.

De avonden over Leefstijl en Gezondheid zijn gratis dankzij een bijdrage van het Oranjefonds. De avonden vinden plaats in het gezellige theehuis “Binnen bij Buiten” op Ontmoetingspark Buiten! aan de Dukdalf 2 te Dronten. Iedereen is welkom, geeft u zich op via info@ontmoetingsparkbuiten.nl of bel 06 34 82 98 61.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code